Shenzhen Hoion rasvjeta co, Ltd
Proizvodi

DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-4CH, usvaja napredne mikro upravljačka jedinica, može primati standardni digitalni kontrolni signal DMX-512 koji se međunarodno široko koristi. Mijenja signal sam

Parametri

HX-DMXBM-4CH
DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CH, usvaja napredne mikro upravljačka jedinica, može primati standardni digitalni kontrolni signal DMX-512 koji se međunarodno široko koristi. Signal prelazi u PWM signal upravljanja pobuditi LED lampa. Također možete povezati DMX digitalnih konzola promijeniti svjetlo ili svaki dinamičan efekt. Osim toga, kad dekoder nije povezan sa DMX konzole, nego može biti upotrijebljen kao sinkroni kontroler. To jest Sinkrono možete kontrolirati broj dekoder i LED svjetla.

Osobina proizvoda

●sigurnosni DMXBM 4CH je konstantnog napona dekoder, prihvatiti međunarodne popularne DMX512 standardni digitalni kontrolni signal, pretvoriti u PWM signala voziti LED svjetiljke, odnosi se na niz Konstantan napon LED svjetiljke, kao što su RGB LED modul, svjetla, string svjetla, itd.
●DMX dekoder može biti pod kontrolom DMX majstor i dekoder može povezati linija signala za dalje proširenje kanala do 512, na kraju biti u mogućnosti postići više promjena na snazi.
●Except priručnik-postavka adresa mimo DIP prekidača, to se također može dodijeliti adresu automatski, kad su svi na dekoder DIP prebaciti sve "0".
Pisanje teksta ne majstor, DMXBM dekoder također može poslužiti kao sinkronizirani kontroler, svi su uskladiti rad kao sync-rad-sistem našto povezivanje mimo RJ45.
●When koristiti sami, DMXBM također može koristiti kao normalan RGBW kontroler, sa ukupno 9 načina.
●In nalog da bi se postigla sinkronizacije više LED svjetiljke, signal repetitora može koristiti.
●There Kanali za RGB izlaz jedni omogućava maksimalnu strujom od 4A.
●2-godišnje jamstvo.

Tehnički parametri

Radna temperatura

-20-60 ℃

Napon napajanja

DC12 ~ 24V

0utput

4 kanala

Način povezivanja

zajednički anoda

Vanjske dimenzije

L164 * W65 * H40 mm

Pakiranje veličina

L183 * W82 * H60 mm

Neto težina

360g

Bruto težina

410g

Izlazni siva

RGB svaki 256 razina

Trenutni izlaz

< 4A(each channel)

Izlazna snaga

12V: < 192W, 24V: < 384W

Specifikacija sučelja

Uputa za primjenu

Ovaj proizvod je u skladu s DMX512 protokol, i kompatibilan automatski Indeksiraj Adresiranje i ručno uspostavljanje adresa.
1. svaki univerzalni DMX kontroler zauzima 4 DMX adrese. Ona usvaja 2 načina kod prekidača postaviti adresu. Pri donošenju automatsko indeksiranje Adresiranje, svi prekidači su "off" stanja. Pri donošenju kod prekidača za postavljanje adresa, 10 bit(FUN) je "off" stanja, i drugih 9 bitova arebinary vrijednost kod prekidača koji se koriste za postavljanje DMX počevši šifru adrese. Prvi zalogaj je najniži red zalogaj, a deveti je najviši red zalogaj. To možete postaviti šifre 511 adresa. DMX početnu šifru adrese je jednaka zbroju od 1 do 9 zalogaj. Ako pomicanje dolje jedno malo kod prekidača ("ON" postavi "1"), možete dobiti placevalue od ovo malo. Ako pomicanje gore (skup "0"), u placevalue je 0. Na primjer: ako želite postaviti DMX počevši šifra adrese za 73, preselite dolje 7, 4 i 1 dio kod prekidača za "1", a drugi za "0", onda je placevalue iznos od 1. do 9. bitni je 64 + 8 + 1. To jest, DMX512 početnu šifru adrese je 73. (Dopisivanje biranja pozicija kod je kako slijedi)
Odabrati kanal od Dial-linija Package(DIP) prekidač:

1. primjer 1:

Kao slika 1, da biste postavili DMX počevši šifra adrese za 37, preselite dolje 6, 3, 1 zalogaj za "1", drugi za "0". Onda je placevalue iznos od 1. do 9. bitni je 32 + 4 + 1, kao što je za 37.

2. primjer 2:

Kao slika 2 da biste postavili DMX počevši šifra adrese za 328, preselite dolje 9, 7, 4 zalogaj za "1", drugi za "0". Onda je placevalue iznos od 1. do 9. bitni je 256 + 64 + 8, kao što je za 328.


Druga funkcija uputa za primjenu

1. test funkcija:
Signal detekcije način: kada zabava (10) = OFF, i primanje glavnoj Kontrolnoj konzoli DMX512 signala, zelena signalna lampica na vanjski pokrov će svjetlucati brzo. U ovom trenutku stanje svjetiljke kontrolira konzolu. Kad zabava (10) = na, zelena signalna lampica brzina bi usporiti. Ovaj put, stanje svjetiljke kontrolira adresabilni prekidač. Kada "ZABAVNA" = "Na", test funkcija kao slici 3:
prekidač 1-9 od: crna
Prekidač 1 = na: crvena
Prekidač 2 = na: zelena
Prekidač 3 = na: plava
Prekidač 4 = na: žuta
Prekidač 5 = na: U redu
Prebacivanje 6 = na: bljesak
Prekidač 7 = na: napeta mijenja

Prekidač 8 = na: sve boje postupno mijenja
Prebacivanje 9 = na: teče

2. brzina izbora napeta mijenja i postupna promjena je posljedica:
Kad zabava (10) = na, i 6 ili 9 bitno se za "Na," prekidača 1-5 su za dostupne stupanj brzine. Postoje 6 razreda altogether.1-7 isključite: 0 ocjene od brzine
Prekidač 1 = na: 1 stupanj brzine
Prekidač 2 = na: 2 razreda brzine
Prekidač 3 = na: 3 razreda brzine
Prekidač 4 = na: 4 razreda brzine
Prekidač 5 = na: 5 razreda brzine

Kao slika 4, kad svi prekidači su "ON" istovremeno, više vrijednost se uzima kao konačna. Stanje dekoder je Flowing test funkcija. Svoje brzine je 5. Osim toga, kada prikaz signala (zeleni) trepti polako, to pokreće ugrađeni program učinkovitosti dekoder. Kada dekoder prima DMX signala, signala treperit će vrlo brzo.

Tipične primjene

Informacije o proizvodima za narudžbe

Naziv proizvoda

Broj artikla

DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CH

Hot Tags: dmx512 dekoder, proizvođač, dobavljač, tvornica, tvrtka
Srodni proizvodi

Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Hoion rasvjeta co, Ltd